Električni skiro v Avtohiši Vič

09.08.2019

Električni skiro – prevozno sredstvo, ki je iz dneva v dan vse bolj priljubljeno, je po novem na voljo za nakup tudi v Avtohiši Vič v Ljubljani. Na voljo sta dva modela električnih skirojev in sicer Kick ter Gotrax GXL.

KICK - izjemno lahek, kvaliteten, zložljiv električni skiro

Teža

7,7 kg

Sprednji in zadnji amortizer

Hitrost

28 km/h

Vgrajena funkcija tempomata

Domet

15 km

Mehanska in električna zavora proti blokiranju koles

Čas polnjenja

3h

Zložljiv sistem z enim potiskom

Moč motorja

201-500w

Sistem za varčevanje in pametno upravljanje baterije

Napetost

24v

✓ Barve: Črna, bela, oranžna, rdeča, modra, roza

Debelina gume

15,2 cm

CENA: 370 EUR z DDV

Nosilnost

120 kg

Prosti čas, nakupovanje ali prevoz na delo - nova serija Kick je odlično prevozno sredstvo, če iščete pameten in učinkovit način potovanja. S skuterjem lahko brezskrbno dosežete do 28 km/h ali uporabite priročno funkcijo tempomata za uravnavanje hitrosti. Sprednji in zadnji amortizer kolesa vozniku zagotavljata maksimalno udobje, mehanska in električna zavora proti blokiranju koles pa zagotavljata varno zavorno razdaljo. Zahvaljujoč preprostemu zložljivemu sistemu z enim potiskom, lahko skiro Kick hitro zložite in s težo samo 7,7 kg enostavno prenašate. Skiro Kick ima vgrajen sistem za varčevanje z energijo, ki poskrbi, da med vožnjo ne pride do izgube energije, sistem za pametno upravljanje baterije pa pozorno spremlja zmogljivost baterije. Poskrbljeno je za najmanjše podrobnosti, ki zagotavljajo vaše udobje in varnost.


Gotrax GXL - izjemno zmogljiv, hiter, zložljiv električni skiro

Teža

12 kg

Izjemno mehka vožnja

Hitrost

25 km/h

Kvalitetni materiali (trdnost in vzdržljivost)

Domet

25 km

Velik navor in hitro pospeševanje

Čas polnjenja

3,5 h

Mehanska in električna zavora proti blokiranju koles

Nazivna moč motorja

250 W

Zložljiv sistem z enim potiskom

Največja moč motorja

350 W

✓ Barve: bela, modra

Napetost

36v

CENA: 490 EUR z DDV

Debelina gume

21,6 cm

Nosilnost

100 kg

Gotrax GXL skiro je izdelan iz kvalitetnih materialov, kar prispeva k njegovi trdnosti in vzdržljivosti ter je zaradi tega v primerjavi z drugimi modeli na trgu manj občutljiv. Skiro GXL Gotrax je ustvarjen za premagovanje nepredvidljivih mestnih ulic, kar mu omogoča kar 20 cm debelina pnevmatik. Vaša vožnja bo tako nadvse prijetna, saj cestnih razpok skorajda ne boste čutili. Z izjemno močjo motorja, 350W, doseže hitrost 25 km/h in prenese težo do 100 kg. Poleg tega ima velik navor in pospešuje zelo hitro. Z enim polnjenjem baterije, ki traja le 3,5 h, boste lahko prevozili kar 25 km (variira glede na težo voznika). Zahvaljujoč preprostemu zložljivemu sistemu z enim potiskom, lahko Gotrax skiro hitro zložite. Zasnova je zelo elegantna in moderna. Zaradi kvalitetnih materialov je malo težji, a ker se zloži na pol in se del krmila zaskoči v spodnji del, ga lahko preprosto dvignete in nosite, v tej konfiguraciji se vam ne bo zdel težak. Naslednja prednost je LED zaslon, ki je integriran v nosilec. S tem dinamičnim krmilnim zaslonom lahko sledite porabi baterije, nadzorujete luči in hitrost. Gas se nahaja na desni in zavora na levi strani krmila, zaradi česar je krmiljenje zelo enostavno.

Električni skiro Gotrax GXL je na voljo do razprodaje zalog.

REGIA opozarja: »Ne pozabite na varnost!«

Električni skiroji so na trgu šele relativno kratek čas, zato predstavljajo novost tudi v prometu. Neprevidna uporaba je lahko tudi zelo nevarna, za vse udeležence v prometu, zato je zelo pomembno, da upoštevate naslednje nasvete za varno uporabo električnega skiroja:

  • Nosite čelado! Zaradi manjših koles so skiroji še občutljivejši za luknje na cestišču.
  • Zaščitite kolena, komolca in zapestji s ščitniki, ki jih največkrat povezujemo z uporabo kotalk.
  • Bodite pozorni na okolico in med vožnjo ne telefonirajte.
  • Preden se prvič odpravite v promet, se na skiro navadite na varni lokaciji.
  • Naučite se pravilno zavirati, saj je električno kolo težko, hitrosti pa so velike.

Želimo vam srečno in varno pot!

IMATE VPRAŠANJE?
Spletno mesto za namen delovanja uporablja piškotke. Preberi več ...