Regia vas obdaruje tudi v novem letu. Vsem, ki boste v januarju opravili tehnični pregled, uredili registracijo, zavarovanje ali kupili katerokoli drugo storitev v vam najbližjem Regia Centru, bomo za bister pogled na cesto podarili zimsko čistilo za vetrobransko steklo.

Vabimo vas na tehnični pregled in registracijo traktorjev ter traktorskih priklopnikov na terenu.
Za vas smo pripravili preglede na več lokacijah v različnih terminih. Preverite seznam vseh lokacij z datumi in urami pregledov.

V Kranju se na poslovni enoti Primskovo odpira prva SVAMZ pisarna za gorenjsko regijo.

Pisarna bo na začetku delovala vsak prvi in tretji četrtek v mesecu od 8.30 do 15.00 s predhodnim telefonskim naročilom.

Za dodatne informacije in naročanje se obrnite na:

PE Primskovo, Jure Plešec 041 637 985, e-mail jure.plesec@regia.si ali SVAMZ, Nataša Grom Jerina 041 989 191, e-mail info@svamz.si.

Obveščamo Vas, da bomo v četrtek 15.3.2018, od 15h do 17 h, na lokaciji Senožeti – pred gasilskim domom Senožeti, izvajali tehnične preglede, registracijo traktorjev in traktorskih priklopnikov.
VABLJENI

Obveščamo Vas, da bomo v sredo 14.3.2018, od 8h do 17 h, na lokaciji Dol pri Ljubljani – pred gasilskim domom Dol, izvajali tehnične preglede, registracijo traktorjev in traktorskih priklopnikov.
VABLJENI

V skladu z lani sprejetim Zakonom o dopolnitvah Zakona o motornih vozilih ZMV-B (Uradni list RS, št. 68/16) morajo biti po 1. maju 2017 mopedi oziroma kolesa s pomožnim motorjem, katerih...

V A B I L O Leto je naokrog. Podjetje A1-Remont Kranj d.o.o. za Vas organizira registracijo traktorjev in traktorskih priklopnikov na Vam že znanih lokacijah. Neregistriran traktor ali priklopnik

IMATE VPRAŠANJE?
Spletno mesto za namen delovanja uporablja piškotke. Preberi več ...