Predstavitev skupine

Regia Group d.d. je z več kot 40-letno tradicijo med vodilnimi podjetji za opravljanje tehničnih pregledov in registracij motornih vozil v Sloveniji. Voznikom na enem mestu zagotavljamo kakovostno ponudbo storitev in izdelkov za različna vozila. Pri nas lahko dobite nova ali rabljena vozila znamk Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Opel in Citroën, nudimo pa vam tudi servisiranje, preglede, zavarovanja in podobne storitve. Svojo ponudbo smo obogatili tudi s prodajo in servisom motociklov blagovnih znamk Honda in Ducati ter širokim izborom motoristične opreme. Zaupajte nam svoje vozilo in ostanite na dobri poti.

Regia Group

Organiziranost skupine

Imamo znanje in tradicijo. Gradili smo na temeljih družbe Avtohiša Ljubljana in njenih več kot 40-letih dela na področju avtomobilizma. Od leta 1996 kot REGIA GROUP d.d. uspešno rastemo in se razvijamo. Sledimo viziji, vlagamo v kadre in širimo naše delovanje. Danes smo deležniki ali lastniki številnih uspešnih podjetij, ki delujejo na slovenskem in tujih trgih. Posebej smo usmerjeni na področji avtomobilizma in nepremičnin.

Osebna izkaznica

NazivREGIA GROUP, investicijsko upravljanje d.d.
Skrajšan nazivREGIA GROUP d.d.
SedežVodovodna cesta 93, 1000 Ljubljana
Telefon+386 (0) 1 589 12 03
e-poštainfo.regiagroup@regia.si
Matična številka5913187
ID številka za DDVSI45958670
Številka vpisa v sodni registerSRG 2017/52340
Datum vpisa v sodni register06.01.1996
Šifra dejavnosti70.100
Direktordr. Samo Javornik
Osnovni kapital5.084.346,42 EUR

Več informacij

Podjetje REGIA GROUP d.d. usmerja svoja hčerinska podjetja k doseganju nadpovprečnih donosov in skrbi za stranke v okviru panog, v katerih delujejo.

V vseh naših družbah si prizadevamo, da zadovoljimo in presegamo pričakovanja strank, lastnikov in poslovnih partnerjev ter ustvarjamo privlačne možnosti za zaposlitev najboljših kadrov. Naš temeljni cilj je bil in bo tudi v prihodnje poskrbeti za zadovoljne stranke in posredno plemenititi premoženje družbe.
  • Naše poslovanje je usmerjeno k doseganju poslovnih ciljev ter zadovoljstva strank, poslovnih partnerjev, lastnikov in zaposlenih.
  • Pri poslovanju nas vodijo etična načela, zanesljivost, poštenost in odkritost v odnosu do naših strank, poslovnih partnerjev, zaposlenih in lastnikov.
  • Zaposleni v podjetju REGIA GROUP d.d. si nenehno prizadevamo izboljšati kakovost poslovanja, tako da razvijamo svoja znanja, spodbujamo inovativnost in timsko delo ter skrbimo za prenos znanja in izkušenj med sodelavci.
  • Celovitost naše ponudbe zagotavljamo v tesnem sodelovanju s poslovnimi partnerji in nenehno iščemo še boljše rešitve za doseganje poslovne odličnosti.
  • Smo družba s korektnim odnosov do lastnikov, kar se odraža v povečevanju vrednosti imetja družbe in rednem izplačevanju dividend.
Dr. Samo Javornik
Direktor družbe
Mag. Evgen Jesenko
Direktor programa avtomobilizem
Aleš Bešter
Direktor programa nepremičnin

Blagovne znamke s katerimi živimo in rastemo že desetletja.

Citroen
Dacia
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Honda
Ducati