Zgodbe s ceste 2 MIN Obvestila 2 MIN

Žan Kranjec se bo v prihodnje družil z novim Nissan qashqaijem

Avtohiša Real, Regia Group in Žan Kranjec nadaljujejo uspešno skupno pot.


Žan Kranjec je pred dnevi prevzel ključe novega Nissan qashqaija tekna+ ter opravil registracijo in zavarovanje v naši poslovalnici Regia Center.


“V preteklosti sem vozil Nissan juka, ki je svoje poslanstvo opravil odlično, a po drugi strani se že nestrpno veselim novega qashqaija, ki predstavlja še stopničko višje v Nissanovi ponudbi,” je povedal Žan Kranjec ob prevzemu avtomobila. “Prvi občutki so odlični, avtomobil mi je vizualno zelo všeč, prav tako pa tudi številne tehnološke rešitve v avtomobilu,” je še dodal Žan.


Novi Nissan qashqai je tu! Sodobnejši, z zanimivo in dinamično obliko zopet dviguje merila v segmentu, ki ga je pravzaprav sam zastavil. Tretja generacija je velikostno nekoliko večja (+35 mm v dolžino, +25 mm v višino in +32 mm v širino). Vsled tega je večja tudi prostornost, medtem ko prtljažni prostor nudi še nekaj več prilagodljivosti z metodo dvojnega dna in sistemom prilagajanja notranjih elementov Flexible Luggage Board System.

Žan Kranjec je še dopolnil: “Pri avtomobilu mi je najpomembnejša varnost, sledijo pa udobje, vizualnost in sodobna tehnologija, vse to pa lahko najdem v najnovejšem Nissan qashqaiju. Še posebej sem navdušen nad masažnimi sedeži, ki bodo prišli še kako prav. Prav tako že komaj čakam, da se bom lahko odpravil na daljše brezskrbne poti.” Žan Kranjec nam je ob tem zaupal, da bodo njegove prve destinacije usmerjene proti morju, saj si tam tudi najhitreje napolni baterije.


Ključe novega Nissan qashqaija je Žanu Kranjcu predal Primož Jeraj, ki je tudi pobližje predstavil njegovega najnovejšega spremljevalca na poti. Žan Kranjec je v polletno uporabo prejel Nissan qashqaija 1,3 DiG-T s 158 KM in brezstopenjskim samodejnim menjalnikom Xtronic CVT. Velja omeniti, da se tudi notranjost ponaša s precejšno digitalizacijo. Povsem nov je denimo voznikov 12,3-palčni večopravilen TFT zaslon, medtem ko boste vso povezljivostno in multimedijsko tehnologijo upravljali preko osrednjega 9-palčnega zaslona. Spisek elektronskih asistenčno-varnostnih sistemov je zajeten, saj je Nissan precej znanja na osnovi delno avtonomnega sistema ProPILOT preselil tudi v novega qashqaija.

Žan, želimo ti srečno vožnjo.