Obvestila 2 MIN

REGIA GROUP nagrajuje zvestobo!

Po opravljeni registraciji v Regia Centru prejmete bon, ki ga lahko koristite ob servisu vozila v eni izmed naših avtohiš.


Ste voznik ali voznica ene izmed znamk vozil, ki jih zastopamo v Skupini REGIA GROUP: Citroën, Dacia, Opel, Peugeot ali Renault? Za vas imamo pripravljeno presenečenje!

Po opravljeni registraciji v enem izmed spodnjih Regia Centrov, prejmete BON ZA 22 EUR, ki ga lahko unovčite pri servisu vozila v eni izmed naših avtohiš, katera zastopa vašo znamko vozila.

Vozniki CITROËNA

Po opravljeni registraciji v REGIA CENTRIH Vodovodna, Moste, Brdo ali Brezovica, prejmete bon, ki ga lahko koristite v AVTO MOSTE, tisti vozniki, ki opravite registracijo v poslovalnicah Primskovo ali Labore, pa lahko bon koristite v AVTOHIŠI KRANJ.

Vozniki DACIE

Po opravljeni registraciji v REGIA CENTRIH Primskovo ali Labore, prejmete bon, ki ga lahko koristite v avtohiši REMONT KRANJ.

Vozniki OPLA

Po opravljeni registraciji v REGIA CENTRIH Vodovodna, Moste, Brdo, Brezovica, Labore ali Primskovo, prejmete bon, ki ga lahko koristite v AVTO MOSTE.

Vozniki PEUGEOTA

Po opravljeni registraciji v REGIA CENTRIH Vodovodna, Moste, Brdo, Brezovica, Labore ali Primskovo, prejmete bon, ki ga lahko koristite v AVTOHIŠI VIČ.

Vozniki RENAULTA

Po opravljeni registraciji v REGIA CENTRIH Primskovo ali Labore, prejmete bon, ki ga lahko koristite v avtohiši REMONT KRANJ.

Bon velja pri opravljeni servisni storitvi oz. karoserijskem popravilu v vrednosti nad 150 €. Akcija traja od 22. 3. 2021, do 28. 2. 2022. Bone je možno koristiti še eno leto po zadnji izdaji bonov in sicer do 1. 3. 2023.

Vabljeni v naše poslovalnice!