Obvestila 2 MIN

Ambasadorki AVTO MOSTE in REGIE sta postali simpatični in borbeni judoistki

Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu v kategoriji do 63 kilogramov in Kaja Kajzer, evropska podprvakinja kategorije do 57 kilogramov sta prevzeli vsaka svoje ključe Citroëna C3, s katerima bosta od sedaj naprej premagovali mobilne športne poti in uživali v udobju in barvitosti tudi pri Slovencih izjemno priljubljenega francoskega šarmerja.


Navdušenja nad novima voziloma Citroën C3 judoistki nista mogli skriti. Vsaka je glede na svoj karakter izbrala tudi barvo vozila, ki bo tako še bolj poudarila njuno individualnost.

»C3 mi je všeč, ker izraža enake vrednote in edinstvenost kot judo. Beseda judo, zapisana s pismenkama 柔 - »ju«, »nežnost, mehkoba, uglajenost« in 道 - »do«, »pot, način, načelo« v prevodu pomeni »mehka pot«, »pot sproščenosti«, »pot prilagodljivosti« in prepričana sem, da bo moj novi mobilni spremljevalec prav tak.« je ob prevzemu dejala vedno nasmejana Andreja Leški.

Kaja Kajzer je dodala: «Pozitivizem, energija in razigranost, ki jo izraža C3 je navdušujoča. Njegova zasnova kar kliče po tem, da se v C3 počutim “kot doma”. Vesela sem, da mi bo C3 zagotavljal enostavno uporabo tako pri prevozu na vsakodnevne treninge, tekme in priprave kakor tudi na ostale poti.«

Citroën C3, ki jima bo odslej delal družbo na njunih mobilnih poteh, odlikuje edinstven dizajn in udobje značilno za Citroën. Prepoznaven je po zanimivih detajlih in številnih barvnih kombinacijah, navdušuje s praktičnostjo in prostornostjo, ki je redka v tem segmentu. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 avtomobil, ki izkazuje svoj značaj na najboljši možni način.

Kaja in Andreja sta bili zelo zadovoljni, ker sta lahko na istem mestu v Regia Centru Moste hitro in ugodno uredili tudi zavarovanje in registracijo za njuna nova avtomobila.

Judoistkama želimo varno in udobno vožnjo ter številne vrhunske dosežke na športni poti!

Več o vozilu Citroën C3 na tej povezavi.