Tehnični pregledi traktorjev in traktorskih priklopnikov – okolica Ljubljane

Obvestila 1 MIN
Teren traktorjev v okolici Ljubljane bo potekal v mesecu marcu. Preverite, kdaj bomo v vašem kraju.

Vaš ultimativni vodnik za uspešno prodajo avtomobila

Nasveti 3 MIN
Prodaja avtomobila je lahko zahtevna naloga, vendar s pravilnim pristopom in strategijo lahko olajšate celoten proces. Ključna je učinkovita povezava med oglaševanjem in dejansko prodajo vozila. V tem vodniku bomo raziskali ključne korake, ki vodijo od priprave oglasa do uspešne prodaje vašega jeklenega konjička.

Avtomobilska kultura na velikem platnu: 7 filmov, ki jih morajo pogledati vsi avtomobilski navdušenci

Novice 3 MIN
Avtomobili niso samo prevozna sredstva, ampak so ikone, ki so navdihnile številne umetniške stvaritve. Na filmskem platnu se avtomobilska kultura razcveta v vsej svoji slavi, pri čemer so nekateri filmi postali klasiki, ki jih morajo gledalci in še posebej avtomobilski navdušenci doživeti. V tem članku bomo pogledali 7 filmov, ki vas ne bodo pustili ravnodušne.

Tehnični pregledi traktorjev in traktorskih priklopnikov – okolica Ljubljane

Obvestila 1 MIN
Teren traktorjev v okolici Ljubljane bo potekal v mesecu marcu. Preverite, kdaj bomo v vašem kraju.

LED IN AVTO. Kako ga očistiti?

Zgodbe s ceste 5 MIN
Zima je tukaj! Z njo pa, vsaj za tiste, ki avtomobile parkiramo na prostem, tudi obvezno jutranje praskanje ledu z avtomobila. Površno očiščen led (npr. samo na vetrobranskem steklu, ne pa tudi na stranskih oknih in lučeh) lahko prinese 200 € kazni.

Zaupajte nam svoje vozilo in se vozite varno.

Strokovno usposobljeno osebje
Tehnični pregled ali servis vozila opravijo naši vrhunski strokovnjaki. Ocene strank potrjujejo, da smo na dobri poti.
Najbližja poslovalnica
Osrednja Slovenija in Gorenjska: pridite v Regia Center, ki vam je najbližje ali najbolj pri roki.
Vse na enem mestu
Ko zaupate svoje vozilo nam, si prihranite tudi odvečne poti. Pod eno streho smo združili vse storitve, ki jih potrebujete.

Regia Center - ocena strank

“Regio obiskuje cela naša družina že vrsto let, saj smo preprosto navajeni, da tehnični pregled in registracijo opravimo pri njih na Laborah..”
Alojz
Kranj
“Z zaposlenimi na tehničnih pregledih Regia na Brezovici smo v super odnosih, zato cela družina vozi avtomobile na tehnični in registracijo k njim.”
Andrej
Brezovica
“Kot ženski mi je bilo vedno odveč, ko sem morala avtomobil odpeljati na tehnični pregled, ga registrirat in zavarovat, dokler nisem od kolegice slišala za Regia Center na Primskovem v Kranju, kjer so zaposleni res prijazni in poskrbijo za vse.”
Katja
Kranj
“Od kar vem, da lahko v Centru poleg avtomobilskega zavarovanja sklenem tudi vsa ostala zavarovanja in to po zelo konkurenčni ceni, ne izgubljam več časa drugod in naredim vse na enem mestu, na Vodovodni v Ljubljani.”
Marjan
Ljubljana
“Zdaj sem se navadil, da vsa zavarovanja sklenem kar v Regia Centru na Vodovodni, saj so cene zelo konkurenčne, poleg tega pa ob enem naredim tudi tehnični in registracijo, pa sem potem eno leto brez skrbi.”
Matej
Trzin
“Nimam veliko časa, zato mi je zelo pomembno, da lahko vse v zvezi z avtomobilom naredim zelo hitro in na enem mestu, na Brdu, ki mi je na poti iz službe. Storitev je res na nivoju, saj so zaposleni zelo strokovni in prijazni.”
Tomaž
Vodice