Triki za nakup rabljenega vozila

Nasveti 4 MIN
Nakup rabljenega vozila je včasih podobno lovu na skriti zaklad. Na trgu najdemo odlične ponudbe, hkrati pa še kako velja, da ni vse zlato, kar se sveti.

Novinarska konferenca o uspehu naše skupine

Dogodki 2 MIN
12. novembra 2019, je na sedežu našega podjetja potekala novinarska konferenca, katere glavna tema je bil izjemen uspeh skupine Regia Group d.d., ki ga je dosegla v zadnjem letu.

Triki za nakup rabljenega vozila

Nasveti 4 MIN
Nakup rabljenega vozila je včasih podobno lovu na skriti zaklad. Na trgu najdemo odlične ponudbe, hkrati pa še kako velja, da ni vse zlato, kar se sveti.

Odlična novica za lastnike vozil Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Citroën in Opel!

Obvestila 1 MIN
Vaše vozilo že nujno potrebuje servis ali redno popravilo? Dobrodošli v avtohišah skupine REGIA GROUP, kjer ponovno izvajamo vse servisne storitve.

Veliki intervju z DAMIRJEM SKOMINO

Zgodbe s ceste 13 MIN
Biti ali ne biti sodnik, se je leta 1991 spraševal mladi Damir Skomina. Takrat je po napačno postavljeni zdravniški diagnozi prenehal s profesionalnim igranjem nogometa. Življenje mu je pozneje ponudilo drugo vlogo, postati »novodobni gladiator«. Ko danes stoji v areni, obdani z množico vzklikov, je vanj usmerjenih na sto tisoče oči nogometašev in gledalcev, tudi tistih na televizijskih zaslonih. Deluje močno, umirjeno, profesionalno. Nikoli si ne jemlje k srcu vzklikov »Kriv je sodnik!«, stoji za svojimi besedami navkljub pritiskom, ki jih lahko igralci sporočajo vneto in pričakujejo, naj vendarle še enkrat pretehta svojo sodniško odločitev. Pod žarometi je njegovo orožje piščalka in njegov ščit vera. Vera v pravičnost in poštenost. Zanj so vsi igralci enaki, ne glede na njihovo slavo in priljubljenost. Damir Skomina živi na slovenski obali in ustvarja svetovno nogometno zgodbo.

Zaupajte nam svoje vozilo in se vozite varno.

Strokovno usposobljeno osebje
Tehnični pregled ali servis vozila opravijo naši vrhunski strokovnjaki. Ocene strank potrjujejo, da smo na dobri poti.
Najbližja poslovalnica
Osrednja Slovenija in Gorenjska: pridite v Regia Center, ki vam je najbližje ali najbolj pri roki.
Vse na enem mestu
Ko zaupate svoje vozilo nam, si prihranite tudi odvečne poti. Pod eno streho smo združili vse storitve, ki jih potrebujete.

Regia Center - ocena strank

“Regio obiskuje cela naša družina že vrsto let, saj smo preprosto navajeni, da tehnični pregled in registracijo opravimo pri njih na Laborah..”
Alojz
Kranj
“Z zaposlenimi na tehničnih pregledih Regia na Brezovici smo v super odnosih, zato cela družina vozi avtomobile na tehnični in registracijo k njim.”
Andrej
Brezovica
“Kot ženski mi je bilo vedno odveč, ko sem morala avtomobil odpeljati na tehnični pregled, ga registrirat in zavarovat, dokler nisem od kolegice slišala za Regia Center na Primskovem v Kranju, kjer so zaposleni res prijazni in poskrbijo za vse.”
Katja
Kranj
“Od kar vem, da lahko v Centru poleg avtomobilskega zavarovanja sklenem tudi vsa ostala zavarovanja in to po zelo konkurenčni ceni, ne izgubljam več časa drugod in naredim vse na enem mestu, na Vodovodni v Ljubljani.”
Marjan
Ljubljana
“Zdaj sem se navadil, da vsa zavarovanja sklenem kar v Regia Centru na Vodovodni, saj so cene zelo konkurenčne, poleg tega pa ob enem naredim tudi tehnični in registracijo, pa sem potem eno leto brez skrbi.”
Matej
Trzin
“Nimam veliko časa, zato mi je zelo pomembno, da lahko vse v zvezi z avtomobilom naredim zelo hitro in na enem mestu, na Brdu, ki mi je na poti iz službe. Storitev je res na nivoju, saj so zaposleni zelo strokovni in prijazni.”
Tomaž
Vodice
Zgodbe s ceste - naslovnica

Dobro branje in zgodbe

Prenesi brezplačno e-revijo in sodeluj v nagradni igri za Garmin uro.

Prenesite e-revijo