Triglav - Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Obvestila 1 MIN
V Regia Centrih do nadaljnjega ni mogoče sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav.

Triki za nakup rabljenega vozila

Nasveti 4 MIN
Nakup rabljenega vozila je včasih podobno lovu na skriti zaklad. Na trgu najdemo odlične ponudbe, hkrati pa še kako velja, da ni vse zlato, kar se sveti.

Triglav - Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Obvestila 1 MIN
V Regia Centrih do nadaljnjega ni mogoče sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav.

Kam jeseni na izlet z avtom?

Zgodbe s ceste 3 MIN
Tu so predlogi za izvirne slovenske destinacije. Jesen je zaradi svojih značilno toplih odtenkov eden od najlepših časov v letu. Upoštevajte naše predloge in se za konec tedna z družino odpravite na lov za zadnjimi sončnimi žarki. Ti so jeseni veliko bolj prizanesljivi, zato je to odličen čas za odkrivanje naravnih lepot med izjemno slikovitimi sprehodi. Pred tem pa nikar ne pozabite na jesensko vzdrževanje svojega jeklenega konjička in seveda odgovorno vožnjo.

Zaupajte nam svoje vozilo in se vozite varno.

Strokovno usposobljeno osebje
Tehnični pregled ali servis vozila opravijo naši vrhunski strokovnjaki. Ocene strank potrjujejo, da smo na dobri poti.
Najbližja poslovalnica
Osrednja Slovenija in Gorenjska: pridite v Regia Center, ki vam je najbližje ali najbolj pri roki.
Vse na enem mestu
Ko zaupate svoje vozilo nam, si prihranite tudi odvečne poti. Pod eno streho smo združili vse storitve, ki jih potrebujete.

Regia Center - ocena strank

“Regio obiskuje cela naša družina že vrsto let, saj smo preprosto navajeni, da tehnični pregled in registracijo opravimo pri njih na Laborah..”
Alojz
Kranj
“Z zaposlenimi na tehničnih pregledih Regia na Brezovici smo v super odnosih, zato cela družina vozi avtomobile na tehnični in registracijo k njim.”
Andrej
Brezovica
“Kot ženski mi je bilo vedno odveč, ko sem morala avtomobil odpeljati na tehnični pregled, ga registrirat in zavarovat, dokler nisem od kolegice slišala za Regia Center na Primskovem v Kranju, kjer so zaposleni res prijazni in poskrbijo za vse.”
Katja
Kranj
“Od kar vem, da lahko v Centru poleg avtomobilskega zavarovanja sklenem tudi vsa ostala zavarovanja in to po zelo konkurenčni ceni, ne izgubljam več časa drugod in naredim vse na enem mestu, na Vodovodni v Ljubljani.”
Marjan
Ljubljana
“Zdaj sem se navadil, da vsa zavarovanja sklenem kar v Regia Centru na Vodovodni, saj so cene zelo konkurenčne, poleg tega pa ob enem naredim tudi tehnični in registracijo, pa sem potem eno leto brez skrbi.”
Matej
Trzin
“Nimam veliko časa, zato mi je zelo pomembno, da lahko vse v zvezi z avtomobilom naredim zelo hitro in na enem mestu, na Brdu, ki mi je na poti iz službe. Storitev je res na nivoju, saj so zaposleni zelo strokovni in prijazni.”
Tomaž
Vodice