Poletni avtomobilistični triki

Zgodbe s ceste 3 MIN
Top 8 trikov za prijetno in varno vožnjo v redno vzdrževanem in čistem avtomobilu!

Kako pravilno uporabljati klimatsko napravo v avtomobilu

Nasveti 3 MIN
Danes je že težko najti avto brez klimatske naprave. Časi, ko smo se morali odpravljati na pot v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah, so za nami. Za udobnejšo vožnjo poskrbi klimatska naprava. Pa jo uporabljate pravilno?

Brezplačna revija za otroke REGIA JUNIOR

Obvestila 1 MIN
Za naše najmlajše smo pripravili e-revijo s katero si bodo popestrili poletne dni. V fizični obliki jo najdete tudi v vseh naših poslovalnicah.

Poletni avtomobilistični triki

Zgodbe s ceste 3 MIN
Top 8 trikov za prijetno in varno vožnjo v redno vzdrževanem in čistem avtomobilu!

Zaupajte nam svoje vozilo in se vozite varno.

Strokovno usposobljeno osebje
Tehnični pregled ali servis vozila opravijo naši vrhunski strokovnjaki. Ocene strank potrjujejo, da smo na dobri poti.
Najbližja poslovalnica
Osrednja Slovenija in Gorenjska: pridite v Regia Center, ki vam je najbližje ali najbolj pri roki.
Vse na enem mestu
Ko zaupate svoje vozilo nam, si prihranite tudi odvečne poti. Pod eno streho smo združili vse storitve, ki jih potrebujete.

Regia Center - ocena strank

“Regio obiskuje cela naša družina že vrsto let, saj smo preprosto navajeni, da tehnični pregled in registracijo opravimo pri njih na Laborah..”
Alojz
Kranj
“Z zaposlenimi na tehničnih pregledih Regia na Brezovici smo v super odnosih, zato cela družina vozi avtomobile na tehnični in registracijo k njim.”
Andrej
Brezovica
“Kot ženski mi je bilo vedno odveč, ko sem morala avtomobil odpeljati na tehnični pregled, ga registrirat in zavarovat, dokler nisem od kolegice slišala za Regia Center na Primskovem v Kranju, kjer so zaposleni res prijazni in poskrbijo za vse.”
Katja
Kranj
“Od kar vem, da lahko v Centru poleg avtomobilskega zavarovanja sklenem tudi vsa ostala zavarovanja in to po zelo konkurenčni ceni, ne izgubljam več časa drugod in naredim vse na enem mestu, na Vodovodni v Ljubljani.”
Marjan
Ljubljana
“Zdaj sem se navadil, da vsa zavarovanja sklenem kar v Regia Centru na Vodovodni, saj so cene zelo konkurenčne, poleg tega pa ob enem naredim tudi tehnični in registracijo, pa sem potem eno leto brez skrbi.”
Matej
Trzin
“Nimam veliko časa, zato mi je zelo pomembno, da lahko vse v zvezi z avtomobilom naredim zelo hitro in na enem mestu, na Brdu, ki mi je na poti iz službe. Storitev je res na nivoju, saj so zaposleni zelo strokovni in prijazni.”
Tomaž
Vodice