Te točke avtomobila moramo v času okužb še posebej dobro razkužiti

Nasveti 2 MIN
V kolikor se moramo tudi v času širjenja okužb podati na pot z avtomobilom, moramo biti zelo pozorni tudi na čiščenje in razkuževanje kočljivih točk v avtomobilu, ki so dobri prenašalci virusov in bakterij.

Novinarska konferenca o uspehu naše skupine

Dogodki 2 MIN
12. novembra 2019, je na sedežu našega podjetja potekala novinarska konferenca, katere glavna tema je bil izjemen uspeh skupine Regia Group d.d., ki ga je dosegla v zadnjem letu.

Te točke avtomobila moramo v času okužb še posebej dobro razkužiti

Nasveti 2 MIN
V kolikor se moramo tudi v času širjenja okužb podati na pot z avtomobilom, moramo biti zelo pozorni tudi na čiščenje in razkuževanje kočljivih točk v avtomobilu, ki so dobri prenašalci virusov in bakterij.

Začasna prepoved izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil

Obvestila 1 MIN
V skrbi za zdravje naših cenjenih strank in zaposlenih sporočamo, da bodo naše poslovalnice do nadaljnjega zaprte.

Obročno plačevanje Leanpay tudi v Avto Moste!

Ugodnosti 1 MIN
Leanpay vam omogoča najhitrejšo pot do obročnega plačevanja stroškov za vaše vozilo.

Zavarovanje na daljavo – ugodno in enostavno

Zavarovanja 1 MIN
Za vas poskrbimo tudi v času zaprtja naših poslovalnic. Vsa zavarovanja lahko sklenete kar iz domačega naslonjača.

Veliki intervju s fantastično Nino Jerančič

Zgodbe s ceste 11 MIN
Najboljša slovenska dirkačica, ki je osvojila piste mnogih svetovnih prvenstev, tudi Formule 1, in ena izmed najzaslužnejših za podiranje Guinessovega rekorda v hitrosti, je v novi e-reviji iskreno spregovorila o krutem, a lepem dirkalnem svetu.

Zaupajte nam svoje vozilo in se vozite varno.

Strokovno usposobljeno osebje
Tehnični pregled ali servis vozila opravijo naši vrhunski strokovnjaki. Ocene strank potrjujejo, da smo na dobri poti.
Najbližja poslovalnica
Osrednja Slovenija in Gorenjska: pridite v Regia Center, ki vam je najbližje ali najbolj pri roki.
Vse na enem mestu
Ko zaupate svoje vozilo nam, si prihranite tudi odvečne poti. Pod eno streho smo združili vse storitve, ki jih potrebujete.

Regia Center - ocena strank

“Regio obiskuje cela naša družina že vrsto let, saj smo preprosto navajeni, da tehnični pregled in registracijo opravimo pri njih na Laborah..”
Alojz
Kranj
“Z zaposlenimi na tehničnih pregledih Regia na Brezovici smo v super odnosih, zato cela družina vozi avtomobile na tehnični in registracijo k njim.”
Andrej
Brezovica
“Kot ženski mi je bilo vedno odveč, ko sem morala avtomobil odpeljati na tehnični pregled, ga registrirat in zavarovat, dokler nisem od kolegice slišala za Regia Center na Primskovem v Kranju, kjer so zaposleni res prijazni in poskrbijo za vse.”
Katja
Kranj
“Od kar vem, da lahko v Centru poleg avtomobilskega zavarovanja sklenem tudi vsa ostala zavarovanja in to po zelo konkurenčni ceni, ne izgubljam več časa drugod in naredim vse na enem mestu, na Vodovodni v Ljubljani.”
Marjan
Ljubljana
“Zdaj sem se navadil, da vsa zavarovanja sklenem kar v Regia Centru na Vodovodni, saj so cene zelo konkurenčne, poleg tega pa ob enem naredim tudi tehnični in registracijo, pa sem potem eno leto brez skrbi.”
Matej
Trzin
“Nimam veliko časa, zato mi je zelo pomembno, da lahko vse v zvezi z avtomobilom naredim zelo hitro in na enem mestu, na Brdu, ki mi je na poti iz službe. Storitev je res na nivoju, saj so zaposleni zelo strokovni in prijazni.”
Tomaž
Vodice